Ahad, Mac 23, 2008

Buat Video Jadi Wallpaper (windows XP)

Salam semua! Hehe..post kali ini luar dari kebiasaan sikit, hehe..kata wasatiyah. Teknik aku baru belajar pagi tadi, dek kerana senang rupanya caranya + takde guna software yang pelik2 pun, maka suka lah diri ini berkongsikan tips macam mana nak jadikan video kesukaan anda sebagai wallpaper.

Guna microsoft frontpage je. Ini dia cara nya:



p/s: save nama file tu kena guna extension *.htm
cthnya: nama file : video, so masa nak save tu,type --> video.htm

Sekian :)

Tiada ulasan: