Khamis, Mac 06, 2008

Ada Apa Dengan Undi Pos Kat Satu Kawasan Ni?

Ini penulis dapat dari seorang sahabat penulis dalam YM.Penulis copy paste je apa yang dia tulis.Kawan penulis ni kawan satu sekolah penulis dulu,dan dia tade la plak dikenali sebagai penipu atau pelajar bermasalah kat sekolah,alhamdulillah sepanjang kenal dan sepanjang pengetahuan penulis,tiada kawan2 lain yang mengadu pasal dianiaya/ditipu atau sebagainya oleh kawan penulis ini.Penulis dah minta dia tulis/terang cerita dia step by step:


camni
hari rabu tu aina nk p KB
5 org sume 1x
on da way tu singgah besut
hntr 1org kwn ni
dia asal duk bachok
so hntr rumah abg dia kat besut
jap ek
pg jumaat dia blk ke bachok
rumah mak ayah dia
jumaat mlm kiteorg blk ke trg
so tgh drive sembang2 laa
kwn pun bgtahu
mlm tu
khamis mlm jumaat
abg dia n petugas2 laen
sibuk duk mengira kertas undi pos
utk diedarkan
sbb undi pos kan diedar awl
so bila duk kira2 tu terperasan laa petugas2 PAS
yg ade name2 hamba allah dr senarai pengundi ni tersenarai 2x
tu bermakna hamba2 allah ni akn berpeluang utk mengundi
sbyk 2x
then diorg pun buat bantahan
n akn bw kes ni ke mahkamah
tp tak tau laa sejauh mane mahkamah tu berfungsi
itu sahaja laa saudara penulis


Saje nak kongsikan info ini.jadi ada apa dengan undi pos di kawasan ni?

Tiada ulasan: